Twee handen die elkaar aanraken

Certificaten en accreditering

Wanneer je een account aanmaakt, wordt je deelname aan de e-learning geregistreerd door VLESP en krijg je automatisch voor elke module die je volledig doorlopen hebt een deelnemerscertificaat via mail. Een module is volledig doorlopen wanneer je zowel de e-learning als de praktijkoefening van de eerste tot de laatste slide doorlopen hebt (minimum doorlooptijd per onderdeel is 15 minuten). Wanneer je geen mail met een downloadlink voor het certificaat ontvangen hebt, kan je het certificaat ook downloaden op de website van SP-reflex. Wanneer je ingelogd bent, vind je onder de voltooide module een knop waarmee je het certificaat kan downloaden.

Artsen kunnen bijkomend ook RIZIV-accreditatiepunten ontvangen in de rubriek Ethiek en Economie. Daarvoor dien je bij het aanmaken van je account je RIZIV-nummer op te geven. Je deelname wordt automatisch geregistreerd door VLESP en maandelijks doorgestuurd naar het RIZIV. Het kan tot zes weken duren vooraleer de accrediteringspunten toegevoegd worden aan je saldo. Je kan een half accrediteringspunt per module verdienen. Hiervoor dien je zowel de e-learning als de praktijkoefening van een module te doorlopen (minimum doorlooptijd per onderdeel is 15 minuten).

Deelnemen zonder account kan ook, maar dan ontvang je geen certificaten en kom je niet in aanmerking voor accreditering.

Bij vragen over de certificaten of accreditering, contacteer VLESP.

Een opengeslagen boek