pic

Accreditering

De e-learningmodules op deze website komen in aanmerking voor accreditering (voor artsen) door het RIZIV, in de rubriek Ethiek en Economie. U kan één accrediteringspunt per module verdienen. Hiervoor dient u zowel de e-learning als de praktijkoefening van deze module te doorlopen (minimum doorlooptijd per onderdeel is 15 minuten). Geef uw naam, e-mailadres en RIZIV-nummer op bij de start van de e-learning en de praktijkoefening. Deze gegevens worden geregistreerd door VLESP en maandelijks doorgestuurd naar het RIZIV.

Wanneer u niet in aanmerking komt voor accreditering door het RIZIV, kan u een deelnemerscertificaat ontvangen per module wanneer u uw naam en e-mailadres invult bij de start van de e-learning en praktijkoefening. U ontvangt een certificaat per module (e-learning + praktijkoefening) en kan dus vier certificaten in totaal verdienen. Deze certificaten worden automatisch naar uw e-mailadres verstuurd op het moment dat u een volledige module (e-learning + praktijkoefening) doorlopen hebt (minimum doorlooptijd per onderdeel is 15 minuten).

De verzamelde gegevens zullen niet voor andere doeleinden gebruikt worden. Bij vragen over de accreditering of de certificaten, contacteer VLESP: info@vlesp.be.

image